Főoldal Esküvő Galéria Aktualitások
Budai Annamária sminkes személyes oldala / minden jog fenntartva

Díjszabás

Menyasszonyok részére csomagban ajánlok árat, egyedi elbírálással!
Kérlek, hogy ajánlatért vedd fel velem a kapcsolatot a
+36/20 27 98 408-as számon, vagy az info@budaiannamaria.hu-n!

A menyasszonyi smink - ahogy én gondolom

Már a tökéletes férfit, és valószínűleg a tökéletes esküvői ruhát is megtaláltad. Te is valószínűleg sokat kutattál és megtaláltad a tökéletes esküvői helyszínt, a tökéletes esküvői fotóst, és a számtalan esküvői magazinban a tökéletes esküvői frizurát.


De mi a helyzet  a menyasszonyi sminkeddel?

Gyakran hallom a menyasszonyi konzultációk során -  annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeket az esküvő napján -, elkészítik saját menyasszonyi sminkjüket. Megértem, és értékelem ezt az elképzelést is.

De, tudod, hogyan kell alkalmazni egy sminket, annak érdekében, hogy a legszebb arcod mutathasd, hogy a legjobb eredményt érd el az esküvői fotózáson, és utána, az örök emlékül szolgáló képeken?

Tudod, hogy milyen a megfelelő intenzitása egy menyasszonyi sminknek ahhoz, hogy mégse tűnjön, „maszkosnak” egy fotón? Tudod, hogyan kendőzd a bőrhibákat (sötét karikák, pirosság, stb), és hogyan kapj egy hibátlan arcot, anélkül, hogy egy vastag „réteget” kelljen viselned egész nap a bőrödön?

Én is sokat kerestem olyan terméket, amely biztosítja a legjobb fedést a legkevesebb felvitt anyaggal, amellyel teljesen természetes marad a bőröd, és hibátlannak látod majd.

Nekem az a dolgom, hogy egy pillantást vetve arcodra automatikusan tudjam, melyik szín emeli ki legjobban a szemed színét, ami illik a bőröd tónusához és hajszínedhez, valamint, hogy milyen termékek a legjobbak bőröd típusától és állapotától függően!

Ajánlom a műszempillát ezeken az alkalmakon, hiszen egy jó minőségű, szépen felhelyezett szempillahosszabbítás már alapjában meghatározza a szemet, kontúrossá teszi azt, szépen kiemeli.

Ez lehet egyszeri alkalomra használt, tincses, soros pilla is, vagy tartós un. szálankénti szempillahosszabbítás.

Személy szerint, a tincses és a szálankénti szempillát ajánlom jobban, a soros pilla egy ilyen alkalomkor kényelmetlenebb lehet és hatása sem olyan természetes.

Aki a szálankénti pilla felhelyezése mellett dönt, arra kérem, hogy a nagy nap előttre (kb 2-3 nappal) jelentkezzen be hozzám!

A professzionális anyagok (MAC, Kryolan, Ben Nye, Coastal sents, Barry-M, Paris-Berlin, Dior, NYX)  biztosítják, hogy ugyanolyan jól nézz ki hajnalban is még, mint amikor megpillantottak elsőre a vendégeid.

A konzultáció során, leülünk, beszélgetünk, hogy feltérképezzük számodra mi a legfontosabb, mik az elképzeléseid és ennek megfelelően alakítjuk ki sminkedet, hogy elégedett legyél. Színek, textúrák és azok intenzitásáról lesz szó!

Én nem haragszom, ha bizonyos dolgokban, iránymutatást kapok a vendégemtől, ha a sminkelés menete közben jelzi, ha valamit másképp érez, ha valami nem áll közel az egyéniségéhez.

Én azért is vagyok, hogy az Te esküvőd napján segítsek létrehozni egy pihentető, nyugodt, vidám hangulatot – tapasztalatom szerint nagyon sok leendő Feleség és Örömanya stresszes, életük egyik legszebb napján!   

Helyszíni kiszállást vállalok, 3 fő sminkelése esetén. Ez azt jelenti, hogy odautazom akár az otthonodba, akár megbeszélt helyszínre az esküvő napján - így nem kell kirándulásokat tenned a szalonba- a sminkelés csak egy szépítő, pihentető élményként marad meg emlékeidben!

Próbasmink

Ha engem választasz, 6-8  hónappal az esküvő napja előtt mindenképpen kérj időpontot. Ebben a szakaszban már tudni fogod, hogyan viseled majd a hajad, a ruhád stílusát, kiegészítőket és színeket. Ezek mind olyan dolgok, amelyek segítenek nekem, hogy milyen stílusú és színű sminket készítek majd el neked. Rendkívül fontos, hogy a megbeszélés után próbasminket készítsünk, itt kiderül, hogy mi áll számodra a legelőnyösebben és még időben felfedezzük, ha bármilyen alapanyagra esetleges irritációt mutat a bőröd!

Az esküvő napján tehát én megyek az otthonodba vagy az előre megbeszélt helyszínre. A koszorúslányok és az örömanya sminkjét is itt készítem el, a sorrendet megbeszéljük, általában mindenkinek akad még fontos dolga, ezért Téged készítelek el „utoljára”.

A legjobb, ha egy napra tudod időzíteni a próbafrizurádat a sminkkel, így mikor hozzám jössz, már a sminkeddel és a hajaddal láthatsz egy előzetes összképet a megjelenésedről! Ezek után még mindig tudsz változtatni, ha valamivel nem vagy elégedett.